На Харківщину повертаються атракціони: подробиці

Атракціони мають розпочати свою роботу з 20 липня

На черговому засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради надали дозвіл фізичній особі підприємцю здійснювати організацію дитячого дозвілля на території сіл Першотравневе, Бірки та Таранівка. Мова йде про встановлення надувних батутів та гірок для дітей, повідомляють "Коментарі. Харків".

У міській раді розповіли, що у підприємця є всі необхідні документи на здійснення цієї діяльності. Атракціони у вищезазначених населених пунктах мають розпочати свою роботу з 20 липня.

Серед іншого виконком розглянув та схвалив надання матеріальної допомоги 13 мешканцям Зміївської громади на загальну суму 43 тис. 700 грн.

Також члени виконавчого комітету надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки старшому солдату Національної гвардії України Левицькій Олені Степанівні, яка народилася і виросла у с.Першотравневе і героїчно загинула 8 вересня 2022 року. Як зазначив начальник відділу культури, молоді, спорту і туризму Олег Бідулін, міська рада отримала звернення від Національної гвардії України на надання дозволу встановити дошку пам'яті загиблій колезі на будинку, де вона колись мешкала. Її виготовлять і встановлять за позабюджетні кошти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що десять дітей з Харкова та районів області, хворих на онкогематологічні захворювання у стадії ремісії, відправили на оздоровлення до Австрії. Діти перебуватимуть там з 17 по 31 липня. У Департаменті охорони здоров'я розповіли, що діти вже прибули до міста Ібс-ан-дер-Донау. У рамках відпочинку для дітей проведуть екскурсії до історико-архітектурних пам'яток. Супроводжують групу лікар-гематолог та медсестра.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися