Яку погоду очікувати харків'янам у вівторок

Ясною погодою нас цей день не порадує

Завтра, 19 травня, у Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ; вдень короткочасний дощ, місцями грози Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер західний, 7 - 12 м/с. Температура вночі 4 - 9 ° тепла, вдень 13 - 18 °. По місту: температура повітря вночі 5 - 7 ° тепла, вдень 14 - 16 °.

За даними порталу "Синоптик", у вівторок, 19 травня, у Харкові хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Практично весь день пройде без опадів, тільки до вечора може початися дощ.

picture

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять праведного Іова Багатостраждального і мученика Дионісія. "На Денисів день велика роса - огіркам великий рід". Рясне випадання роси вказувала не лише на огірковий урожай, але й на хорошу погоду, а відсутність роси передвіщало дощ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що міжнародні авіалінії України планують відновити авіарейси вже через два тижні. Вартість авіаперевезення в одну сторону складе близько двох тисяч гривень.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися