Ігор Терехов повідомив, за яких умов буде «не під силу» відновити Харків

Ігор Терехов виступив на міжнародній конференції, присвяченій відбудові України

Харківський міський голова Ігор Терехов 20 липня взяв участь у Міжнародній конференції "Europe - Poland - Ukraine. Rebuild Together '23", яка проходить у Варшаві (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер виступив дистанційно та зазначив, що і під час війни в місті вже відновлюють багатоквартирні будинки та об'єкти інфраструктури. Але, за його словами, лише власними силами - без системної підтримки центральної влади, міжнародних партнерів та фінансових інституцій - відновитися Харкову, як і багатьом іншим містам України, що постраждали від війни, не під силу.

"Я вдячний усім містам Польщі та Європи, які підтримували Харків на початку війни та продовжують робити це зараз. Але ми теж не сидимо склавши руки. За минулий рік ми відновили 200 будинків, сьогодні відновлюємо ще близько 50-ти. Але я впевнений, що спільними зусиллями процес нашого відродження відбувався б набагато швидше, ніж зараз", - звернувся Ігор Терехов до присутніх.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у "Газмережах" відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Що для цього потрібно зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися