У районі Харкова майже дві доби не буде води: адреси

Харків’яни залишаться без води через ремонтні роботи.

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі діаметром 1200 мм у пров. Динамічному, з 14:00 21 липня до 4:00 23 липня буде тимчасово припинене водопостачання частини Холодногірського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію водоканалу.

Як повідомили в КП "Харківводоканал", води тимчасово не буде на таких вулицях: вул. Велика Панасівська, вул. Лук'янівська, вул. Алмазна, вул. Красномаяцька, вул. Вакулівська, вул. Сіриківська, пров. Коровченський, вул. Пащенківська, вул. Бессарабська, пров. Нечаєвський, пров. Беринговий, пров. Динамічний, селище Подвірки та селище Солоницівка.

На час проведення ремонтних робіт воду підвозитимуть автоцистернами КП "Харківводоканал".

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у "Газмережах" відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Що для цього потрібно зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися