Що у Харкові з цінами на овочі: вартість у магазинах та на ринках

У магазинах та на ринках Харкова продовжують знижуватися ціни на сезонні овочі

З початку липня ціни на огірки у Харкові в середньому знизилися на 32%, на помідори – на 18%, на молоду капусту – на 48%, на молоду картоплю – на 47%. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Свіжі огірки зараз коштують від 25 до 35 грн/кг, помідори червоні – від 43 до 65 грн/кг, капуста рання – від 15 до 25 грн/кг, молода картопля – від 17 до 25 грн/кг. Асортимент ранніх овочів розширюється – у липні на ринках з’явилися баклажани (60-90 грн/кг), кабачки (16-25 грн/кг), рання морква (27-40 грн/кг) та перець (53-70 грн/кг).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався ще один вибух

Сьогодні близько 11:40 у селі Турове Золочівської громади поряд з проїжджою частиною підірвався трактор К-750 на дистанційному керуванні. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

За даними обласного главку ДСНС, внаслідок наїзду трактору К-750 на протитанкову міну стався вибух з подальшим займанням. Площа пожежі склала близько 20 кв.м. Так, як трактор був на дистанційному керуванні, постраждалих не було. Рятувальники о 13:50 ліквідували пожежу. До ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу ДСНС. Крім того, на місці події працювали сапери ДСНС, які обстежили прилеглу територію.

Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у "Газмережах" відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Що для цього потрібно зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися