Відновлення житлових будинків у Харкові довіряють ФОПу, який зареєструвався місяць тому

Договори були проведені без аукціонів.

Департамент житлово-комунального господарства Харківської міськради уклав з ФОП Дурнєва Оксана Олексіївна 11 договорів на два мільйони грн на поточний ремонт житлових будинків у Харкові. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “Prozorro”, інформують "Коментарі. Харків".

Усі договори, як під копірку, вартістю до 200 000 грн. та були укладені без проведення аукціонів. Будинки, у яких цей ФОП має зробити ремонт, розташовані по проспекту Гагаріна, проспекту Героїв Сталінграда, на Жасміновому бульварі, по проспекту Григоренка.

Перша угода з цим ФОПом була укладена 15 червня цього року. А зареєстрували ФОП з Балаклії менше, ніж за місяць до того, 19 травня.

В той же час, згідно з інформацією порталу публічних фінансів, поки що жодної проплати цьому ФОПу Департамент не зробив.

Також 23 червня департамент ЖКГ міськради уклав договір на 199 тис. грн., без проведення аукціону, з ФОП Подкуйко Анатолій Борисович, щодо поточного ремонту в одному з житлових будинків по вул. Леся Сердюка. Цей ФОП теж зареєстрували менше, ніж за місяць до того, а саме 31 травня. Але 6 липня цей договір розірвали.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Шопінг за рахунок бюджету: на що витрачала кошти харківська поліклініка

В одній з поліклінік Харкова купували футболки та кросівки по 5-6 тисяч гривень.

До компанії “сумнівних витрат” бюджетниками в різних регіонах України (наприклад, закупівля барабанів у київські укриття чи проведення семінарів з проєктів NFT) можна сміливо додавати закупівлі харківської поліклініки № 24. Адже придбання футболок по 5000 гривень за штуку або пари кросівок за 6000 гривень – це справжня розкіш під час війни. Розслідування стосовно закупівель у медзакладі міста провів Харківський антикорупційний центр, повідомляють "Коментарі. Харків".

29 червня Харківська міська поліклініка №24 уклала договір щодо придбання чотирьох футболок на 21 000 гривень з ФОП Клименко Артем Вікторович. З якою метою купували дорогий одяг та взуття і що буде керівнику закладу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися