"Рівень управління вкрай низький", – Світлична оцінила роботу Харківської ОДА

Нардеп Юлія Світлична в негативному ключі відгукнулася про діяльність Харківської ОДА на чолі з Олексієм Кучером у період підготовки до боротьби регіону з коронавірусом

Бізнесмен Олександр Ярославський і мер Харкова Геннадій Кернес в конфлікті з головою Харківської ОДА Олексієм Кучером могли бути неправі по формі, але по суті – їх можна зрозуміти. Таку точку зору висловила народний депутат Юлія Світлична, коментуючи в інтерв'ю виданню "Інтерфакс-Україна" конфлікт, що виник в березні цього року на тлі підготовки області до боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

"Неорганізованість обласної адміністрації зараз у багатьох викликає емоції. Я розмовляла в той день з Ярославським, він дійсно був емоційним на адресу обласної адміністрації, тому що намагався допомогти медичній сфері якомога швидше, а упирався в нерозторопність чиновників", – згадує Світлична.

Нардеп також негативно оцінює роботу нинішньої Харківської ОДА на чолі з Олексієм Кучером.

"Рівень управління вкрай низький, авторитету – немає, результати – відсутні. А що стосується оцінок, то їх краще всього розставляють люди. Багато спілкуючись з жителями області, можу сказати, що невдоволення діями місцевої влади починає зашкалювати. Мої майже 80% на виборах - це в тому числі, і реакція людей на роботу керівництва адміністрації", – підсумувала Юлія Світлична.

Як раніше писали "Коментарі", на думку нардепа Юлії Світличної, партія місцевого самоврядування в Україні цілком може відбутися.



Джерело: https://comments.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися