Харків'ян запрошують у Центральний парк: що там відбуватиметься

Для дітей та підлітків проведуть безплатний майстер-клас

У Центральному парку в Харкові проведуть черговий розважальний захід для дітей та дорослих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту запрошує жителів Харкова на майстер-клас з баскетболу.

Спортивний захід відбудеться у суботу, 29 липня. У Центральному парку тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team проведуть безплатний майстер-клас для дітей та підлітків.

Початок заходу - о 13:00. Місце - баскетбольний майданчик Центрального парку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові щовихідних проводять різноманітні розвивальні, освітні та спортивні заходи. Минулого тижня у ТРЦ “Нікольський” провели фестиваль робототехніки та чемпіонат Харкова зі стріт-воркауту. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на фестивалі відвідувачі ознайомилися з роботою майже чотирьох десятків роботів. Крім того, охочі зіграли в го, шахи та шашки, а також взяли участь у вікторинах, конкурсах та квесті. Виконавши певні завдання на кожній з локацій, діти отримували наліпки, які потім обмінювали на подарунки від партнерів заходу.

У змаганнях зі стріт-воркауту взяли участь хлопці та дівчата різного віку (від 7 років і старше). Залежно від категорії конкурсантам необхідно було на швидкість чи витривалість виконати підтягування, присідання, віджимання від перекладини та підлоги, показати довільну програму на турніку та брусах.

Переглянути фото заходів можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися