Чи проводитимуть у Харкові Бал Хризантем розповів засновник Екопарку

Чи зможуть у Харкові продовжити багаторічну традицію цього року

Фельдман Екопарк розпочав підготовку до проведення Балу Хризантем. Про це повідомив його засновник Олександр Фельдман, інформують "Коментарі. Харків".

Після того, як в Екопарку було відновлено першу локацію – Долину альпака – у парку продовжують відбудовувати інші локації для відвідування.

"Сподіваємось, що цього року ми зможемо відродити багаторічну традицію щорічного проведення Балу Хризантем. Не дивлячись ні на що, життя триває. З кожним днем людей стає більше, вони повертаються до Харкова. Наша перша відновлена локація – Долина альпака – вже приймає відвідувачів. Потрібно облаштовувати нові майданчики – великі та маленькі, де діти й дорослі мали б змогу психологічно та емоційно відновлюватися у важкі воєнні часи. Чи варто робити це зараз? Чи не зарано? Чи безпечно? Відповідь на ці питання щодня дають українці, які за першої можливості починають відроджувати все розтрощене ворогом. Ворог підступний, він гатить по цивільним об’єктам – це школи, лікарні, житлові будинки. У небезпеці може бути будь-який куточок України. Ми всі усвідомлюємо це, але кожен продовжує робити свою справу. Заради перемоги, заради майбутнього наших дітей", – зазначив Олександр Фельдман.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися