Що відбувалося вихідними в Центральному парку (ФОТО)

Найактивніші учасники отримали подарунки

У суботу, 29 липня, у Центральному парку провели майстер-класи з карате-до і баскетболу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що майстер-класи для дітей і підлітків провели провідні тренери клубу "Фудокан" і БК "Push team". Найактивніші учасники отримали подарунки від департаменту.

Заходи відбулися в рамках серії спортивних майстер-класів, які Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту проводить у міських парках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові цього тижня буде відносно стала погода, різких температурних змін синоптики не прогнозують.

У понеділок, 31 липня, у Харкові очікується мінлива хмарність, місцями невеликий дощ. Температура триматиметься в межах +17°…+15°C. Вдень буде хмарно, очікується короткочасний дощ. Температура коливатиметься в межах +25°…+27°C.

У вівторок, 1 серпня, у Харкові вночі, за даними синоптиків, буде мінлива хмарність, без опадів, температура +19°…+17°C. Вдень також буде мінлива хмарність, прогнозується короткочасний дощ. Температура: +29°…+31°C.

У середу, 2 серпня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів, температура +19°…+17°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура: +29°…+31°C.

У четвер, 3 серпня, вночі буде хмарно з проясненнями, місцями короткочасний невеликий дощ. Температура: +22°…+20°C. Вдень хмарно з проясненнями, місцями короткочасний невеликий дощ, температура: +29°…+31°C.

У п'ятницю, 4 серпня, вночі у Харкові буде ясно, без опадів, температура: +22°…+20°C. Вдень ясно, без опадів, температура: +32°…+34°C.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися