Що відбувається у Слобідському та Основ’янському районах Харкова

У Слобідському районі міняють тепломагістраль

У Слобідській філії КП "Харківські теплові мережі" продовжується капітальна заміна тепломагістралі, яка необхідна для оперативного керування процесом теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомили на підприємстві, ця мережа була введена в експлуатацію в 1986 році, і через знос останні два роки на ділянці виникло більше 20 дефектів. За словами начальника Слобідської філії Станіслава Заболоцького, всього буде замінено понад 1,7 км сталевої труби діаметром 600 мм. Нова попередньо ізольована мережа діаметром 630 мм прослужить не менше 50 років і значно знизить тепловтрати.

Крім того, Основ'янська філія КП "Харківські теплові мережі" міняє магістральний трубопровід, який був побудований у 1970 році та забезпечує теплом центральну частину міста. Ця магістраль об'єднує Слобідський, Основ'янський, Новобаварський, Київський та Шевченківський райони. За словами заступника начальника Основ'янської філії Дмитра Чередниченка, робітники оновлять 400 м труби діаметром 600 мм.

Роботи на обох ділянках планується завершити до кінця серпня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області витратять більше півмільярда гривень на відновлення

Попри обстріли на території Харківської області триває відновлення пошкодженої інфраструктури. Пріоритетним напрямком є житловий фонд. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Цього року реалізовуємо 38 проєктів на понад 540 мільйонів гривень. Це кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та співфінансування місцевих бюджетів".

На які саме проєкти витратять мільйони гривень – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися