Що роблять у Салтівському районі Харкова

Для виконання робіт перекрили рух транспорту.

У Салтівському районі міняють 700 метрів теплової магістралі по провулку Іскринському. Для виконання робіт було необхідно перекрити рух транспорту. Стару металеву трубу, яка прослужила понад півсторіччя, міняють на сучасну попередньоізольовану, діаметром 500 міліметрів, яка надасть можливість значно скоротити втрати тепла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі".

Як каже начальник Салтівської філії Антон Іщенко, ця тепломагістраль живить так звану "стару Салтівку", це близько 120 об’єктів. Планові роботи тривають за графіком і завершаться до 1 вересня.

Загалом, у Салтівському районі близько 400 кілометрів внутришньоквартальних та магістральних теплових мереж. Проведені гідравлічні випробування. На цей рік заплановано 33 перекладки загальною довжиною 14 км. Вже виконано 70% робіт. Також на цей рік заплановано реконструкцію 5 теплових пунктів та 3 котелень. Проводится підготовка житлового фонду, із 1100 житлових будинків вже підготовлено 860.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися