Кладовища Харкова готують до Дня Незалежності України

Щоб вшанувати пам’ять загиблих воїнів, у Харкові проведуть ряд заходів.

В управлінні КП "Ритуал" відбулася робоча нарада з керівниками структурних підрозділів щодо підготовки території міських кладовищ та меморіальних комплексів до Дня Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До свята облаштують могили і пам'ятники загиблим воїнам, квітники, приведуть до належного стану центральні алеї.

Окрему увагу приділили обговоренню питання поводження з вибухонебезпечними предметами. Представники гуманітарної організації з розмінування "The HALO Trust" в Україні прочитали для співпробітників підприємства тематичну лекцію. Небезпечні предмети сьогодні можна зустріти практично скрізь - у лісі, окопі, на свіжозораному полі, городі і навіть на вулицях. Особливо це актуально для територій, де проводилися активні бойові дії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися