В Екопарку Харкова запрацював Центр реабілітації кажанів (ВІДЕО)

В Екопарку реабілітують травмованих кажанів

Центр реабілітації рукокрилих повернувся до Фельдман Екопарк. Його постійні мешканці - кажани з різними травмами, яких не можна випускати в природу - знову переїхали до своєї літньої резиденції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Будиночок Центру з унікальним bat-колайдером, що дозволяє рукокрилим вільно літати, відремонтували, виправивши пошкодження, отримані внаслідок ворожих обстрілів. І тепер кажани стали черговим видом тварин, які повернулися додому.

"Велике спасибі дружному та дуже професійному колективу Центру реабілітації рукокрилих, який не припиняв свою дуже важливу роботу з порятунку цих тварин, усі види яких в Україні занесені до Червоної книги, навіть за часів найважчих обстрілів. Також ми дуже вдячні компанії Dovgiy Family Office та іншим нашим партнерам, які допомагають відновлювати Екопарк та повертати додому його тварин. Підтримка наших друзів, меценатів та волонтерів допомагає нам наближати той день, коли Екопарк відновить роботу в повному обсязі", – зазначили в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися