У Харкові назвали ціни на сезонні фрукти

Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку інформує про ціни на сезонні фрукти.

Станом на 4 серпня ціни на кавуни у середньому становлять 25-35 грн/кг, на дині - 30-70 грн/кг, персики - 60-120 грн/кг, яблука - 25-45 грн/кг, сливи - 30-60 грн/кг, кукурудзу - 25-45 грн/кг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ціни залежать від врожаю різних видів та сортів фруктів, зібраного цього року, а також від країни походження продукції. На ринках продають кавуни та дині з України (здебільшого - Одеська область), Азербайджану, Таджикистану, Узбекистану. Персики привозять з Іспанії, Греції, Туреччини, Молдови, також є і місцеві. Сливи, яблука та кукурудза представлені здебільшого від місцевих господарств.

Крім того, другий рік поспіль на ринок України негативно впливає відсутність пропозиції фруктів та овочів з південних регіонів країни, які залишаються окупованими.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційними – читайте за посиланням.

Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше.

Коли впорядкують та заасфальтують територію на проспекті Гагаріна – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися