Що відбувалося у Харкові вихідними (ФОТО)

Учасники велопробігу подолали дистанцію в 10 км

У Харкові вихідними провели колективний велопробіг “Непереможні”, у якому взяли участь працівники комунальних підприємств міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що до заходу долучилися понад сто співробітників 23-х комунальних підприємств.
Учасники велопробігу стартували від Велоцентра і подолали дистанцію в 10 км. Усі учасники на згадку про заїзд отримали пам'ятні медалі.

Першим подолав дистанцію співробітник КП “Харківводоканал”. Він отримав подарунок від директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка.

У КП “Харківводоканал” зазначили, що участь у велопробігу взяли понад 20 спортсменів підприємства. 

“У неофіційному заліку із великим відривом переможцем став директор департаменту інформаційних технологій нашого підприємства Володимир Говоруха”, - розповіли у КП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області наприкінці липня школярам видали планшети та ноутбуки. Школярі Дергачівської громади отримали 145 планшетів та хромбуків.

Допомога надійшла від ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував Ірині Верещук та ЮНІСЕФ за підтримку дітей Харківщини. "Продовжуємо спільно працювати над тим, аби наші діти мали найкращі умови для навчання та розвитку навіть в умовах воєнного стану", – зазначив Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися