Що завтра відбуватиметься у Харкові

Жителів Харкова запрошують до урбан-парку

У Харкові у суботу, 12 серпня, відбудеться кілька заходів, присвячених Дню молоді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В урбан-парку на вул. Героїв Праці, 60 12 серпня відбудеться захід “Харків’яни - разом!”. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що для відвідувачів підготували шоу-програму та спортивні майстер-класи (баскетбол, футбол, воркаут, рок-н-рол тощо).

Також організують локації аквагриму та малювання. Найактивніші учасники отримають подарунки від департаменту. Захід почнеться о 14:00. 

Також до Дня молоді 12 серпня відбудеться студентський турнір з мініфутболу. Захід пройде під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває конкурс з благоустрою та озеленення прибудинкових територій у номінаціях “Найкращий двір” та “Найкраща клумба”. Комісія КП "Харківблагоустрій" оглянула двори та клумби у Київському, Холодногірському, Новобаварському, Індустріальному та Немишлянському районах. Дізнатися, які двори та клумби беруть участь у конкурсі, можна за посиланням

Також у Харкові продовжують видавати безплатні гарячі обіди для всіх, хто цього потребує. Пункти видачі гарячого харчування продовжують працювати у Холодногірському районі. Щодня кухарі готують для мешканців району понад 3 тис. порцій. Також щодня, крім неділі, видають понад 2,5 тис. порцій гарячого харчування в Основ'янському районі.

Хто та де може отримати безплатне харчування, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися