Що відбувається у пунктах видачі безплатних обідів у Харкові (ФОТО)

Безплатні обіди здебільшого отримують малозабезпечені люди, одинокі пенсіонери та вимушені переселенці

У Харкові продовжують видавати безплатні гарячі обіди для всіх, хто цього потребує. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Пункти видачі гарячого харчування продовжують працювати у Холодногірському районі. Щодня кухарі готують для мешканців району понад 3 тис. порцій. Безплатний комплексний обід можна отримати у школах №87, 152 та 171.

Також щодня, крім неділі, видають понад 2,5 тис. порцій гарячого харчування в Основ'янському районі.

У Харківській міській раді пояснили, що безплатні обіди здебільшого отримують малозабезпечені люди, одинокі пенсіонери та вимушені переселенці. Пункти видачі харчування в Основ'янському районі працюють за адресами: 

  • вул. Локомотивна, 2 (ліцей №34);

  • вул. Грозненська, 48 (ліцей №53);

  • вул. Чугуївська, 25 (ліцей №12).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському метрополітені готують комфортні класи для навчання дітей у комбінованому режимі. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що у класах облаштують системи рекуперації повітря, освітлення, туалетні кімнати. Школярів до станцій метро підвозитиме спеціальний автобус. До того ж учнів безплатно годуватимуть. Ігор Терехов розповів, що проводить зустрічі з батьками учнів і, за його словами, є запит на навчання офлайн та онлайн. Він зазначив, що влада повинна зробити так, щоб усі побажання були виконані. 

За словами мера Харкова, найбезпечніше місце - це метрополітен. Детальніше про організацію навчального процесу в метрополітені Харкова читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися