Врятовані від війни: у Харкові з’явився новий мешканець

До харківського Екопарку привезли нового мешканця.

До Харківського Екопарку постійно привозять тварин, врятованих українськими військовими у зоні бойових дій. Ще однією такою твариною став віслючок мальтійської породи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"Величезне спасибі нашим хлопцям, які, незважаючи на пекло війни, виявляють свою людяність і рятують тварин, які самі не в змозі собі допомогти. Віслючка нам передали бійці з-під Бахмута, де вже багато місяців тривають кровопролитні битви. Він мав велику гематому на шиї та деякі інші проблеми, але фахівці Центру порятунку тварин "Добрий дім Фельдман Екорпарк" за допомогою нашого партнера реабілітаційних програм для тварин – компанії Dovgiy Family Office змогли відразу ж надати йому всю необхідну допомогу, і зараз він уже почуває себе значно краще", – зазначають в Екопарку.

Тепер віслючок проходитиме реабілітацію в Долині альпака.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.

Поліція звернулася до харків’ян: що сталося

З початку року на Харківщині поліцейські зафіксували понад 3200 ДТП, в яких загинули 102 людини, 911 осіб травмовані. Про порушення на дорогах Харкова та Харківської області розповів під час брифінгу заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Євген Волошин, інформують "Коментарі. Харків".

ЩО саме є найпоширенішою причиною ДТП та чи завжди варто дотримуватися лише правил дорожнього руху – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися