У Харкові ліквідували складну аварію

Було пошкоджено водовід, що забезпечує водою велику кількість харків’ян.

У понеділок ремонтні бригади комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" ліквідували 10 аварійних ситуацій на трубопроводах та капітально відремонтували 14 оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Зокрема, складне пошкодження було усунено ремонтниками на водоводі діаметром 800 мм у районі авторинку "Лоск".

"У зв'язку з тим, що цей водовід забезпечує водопостачанням велику кількість харків'ян, вирішили працювати без відключення води. Завчасно підготували все необхідне для проведення оперативного ремонту та завдяки злагодженим діям успішно працівників впоралися із завданням. Паралельно усунули аварію на магістралі у селищі Пісочин. Після ліквідації пошкоджень території упорядкували", - повідомив начальник служби водопровідних мереж Холодногірського району Олександр Сірко.

За його словами, належна робота триває і щодо підготовки об'єктів водопровідного господарства до осінньо-зимового сезону. Зокрема, завершуються підготовчі роботи до заміни технічно зношеної ділянки магістралі завдовжки 110 метрів на вулиці Золочівській. Після виконання цієї перекладки ремонтники намітили капітально відремонтувати водовід в районі Окружної дороги.

"Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33", - зазначили у водоканалі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися