Що робиться у Київському районі Харкова (ФОТО)

У тепломережах готують об’єкти на випадок блекаутів та обстрілів.

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" готують до опалювального сезону одну з котелень у Київському районі, яка тривалий час перебувала під ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Торік у цій котельні відремонтували два котли, вставили вибиті вікна, відновили дах, замінили трубопроводи, що постраждали від розмерзання, та інші комунікації.

Зараз там триває капітальний ремонт третього котла та заміна всіх колекторів, якими під час опалювального сезону на мікрорайон подається теплоносій. Крім того, за словами технічного директора КП "ХТМ" Євгена Кауркіна, продовжується заміна запірної арматури та насосного обладнання.

Взимку котельня має забезпечити теплом та гарячою водою 110 житлових будинків, чотири дитсадки, дві школи та лікарню. На випадок блекаутів об'єкт обладнаний когенераційною установкою, яку також поновили після обстрілів. Крім того, на котельні встановлюють баки аварійного запасу води для забезпечення автономності за будь-яких умов роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися