З завтрашнього дня поновлюється рух поїздів «Лозова-Полтава» і «Лозова-Красноград»

Маршрут буде обслуговувати капітально відновлений інклюзивний електропоїзд.

З завтрашнього дня, 19 серпня, поновлюється рух поїздів "Лозова-Полтава" і "Лозова-Красноград". Маршрут буде обслуговувати капітально відновлений інклюзивний електропоїзд, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Поїзд оснащений пандусами для людей з інвалідністю, збільшеними вбиральнями у головних вагонах, місцями для перевезення велосипедів. Крім того, інформаційні вказівники продубльовані шрифтом Брайля, оновлена система інформування, освітлення, встановлено USB-порти для зарядки гаджетів та проведено безліч інших робіт з технічної модернізації електропоїзда. Саме цей склад курсуватиме за маршрутами поїздів №6574/6656 та №6657/6579 між Полтавою, Красноградом та Лозовою.

Це вже 32-й подібний потяг, і 21-й запущений з початку повномасштабного вторгнення.

"Коментарі. Харків" повідомляли, що Польська залізниця з 8 вересня розпочинає заплановані ремонти інфраструктури у Перемишлі. Це могло б означати скасування всіх рейсів цього напрямку, але спільно з польськими коллегами Укрзалізниця мінімізувала вплив ремонтних робіт. Все ж поїзди №89/90 Київ — Перемишль та №73/74 Харків — Перемишль з 7 вересня до 6 жовтня (відправленням з Києва та Харкова) будуть скасовані в наслідок масштабних ремонтних робіт на магістралі.

Натомість вже з 3 вересня призначено новий поїзд №119/120 Київ — Хелм. Він стане вже третім щоденним поїздом до популярного Хелма. В Укрзалізниці нагадали, що квитки на польський напрямок продаються на 20 діб наперед, нова дата відкривається о 08:00 щоранку (окрім Варшави, яка "стартує" окремо о 09:00).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися