Деякі поїзди з Харкова будуть скасовані: деталі

Дістатися Польщі можна іншими потягами.

Польська залізниця з 8 вересня розпочинає заплановані ремонти інфраструктури у Перемишлі. Це могло б означати скасування всіх рейсів цього напрямку, але спільно з польськими коллегами Укрзалізниця мінімізувала вплив ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Все ж поїзди №89/90 Київ — Перемишль та №73/74 Харків — Перемишль з 7 вересня до 6 жовтня (відправленням з Києва та Харкова) будуть скасовані.

Натомість вже з 3 вересня ми призначаємо новий поїзд №119/120 Київ — Хелм. Він стане вже третім щоденним поїздом до популярного Хелма.

Детальний розклад потягів до Польщі можна подивитися за посиланням.

В Укрзалізниці нагадали, що квитки на польський напрямок продаються на 20 діб наперед, нова дата відкривається о 08:00 щоранку (окрім Варшави, яка "стартує" окремо о 09:00).

"Не шукайте квитки в третіх осіб втридорога — вони в рівних умовах доступні всім в офіційному застосунку Укрзалізниці", – зазначили у відомстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися