У Харкові пройшов забіг до Дня міста – як це було (ФОТО)

Кожен з учасників зробив донат на ЗСУ.

Благодійний забіг "Kharkiv running" відбувся 19 серпня до Дня міста Харкова. В Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту повідомили, що ініціатором заходу стала Молодіжна рада при Харківському міському голові, інформують "Коментарі. Харків".

Мета забігу – об'єднати різні молодіжні ініціативи та громадські організації  Харкова для подальшої співпраці та реалізації масштабних проєктів.

Дистанцію 2 км подолали 50 молодих людей, кожен з яких зробив донат для ЗСУ. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на модернізацію танків українських захисників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові комунальники створюють красу у дворах (ФОТО)

Комунальні служби прикрашають квітниками прибудинкові території у Харкові

Щодня близько 1,6 тис. робітників КП "Харківблагоустрій" прибирають прибудинкові території, доглядають за зеленими насадженнями, поливають квіти та косять траву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які саме роботи виконуються у дворах Харкова – дивіться за посиланням.

Мер Харкова пояснив, навіщо відновлювати місто, коли йде війна.

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону повідомив, що саме допоможуть відновлювати німецькі партнери, а також – чому Харків відбудовують під час війни.

Мер Харкова відповів на запитання ведучої про те, чи є сенс відбудовувати місто під час війни, коли відновлені об’єкти можуть знову потрапити під ворожий обстріл.

"Ми не можемо чекати. Ми повинні все відновлювати, — заявив Терехов. — Минулого року ми відбудували 200 багатоповерхівок. Крім цього, ми не зупиняємося й у цьому році – попри війну, попри певний дефіцит бюджету міста, але ми відбудовуємо будинки харків’ян, бо люди хочуть повертатися до своїх домівок. Крім цього, нам дуже потрібно відбудовувати школи, дитячі садочки, лікарні, щоб ми не зупинялися в нашій роботі по відбудові Харкова".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися