Світлична передала медикам унікальний апарат для реанімаційного відділення

Нардеп Юлія Світлична відвідала Лозову та Близнюківський район і передала місцевим лікарням ефективні засоби захисту для лікарів та сучасне медичне обладнання

Народний депутат України Юлія Світлична продовжує допомагати Харківській області у боротьбі з епідемією коронавірусу. Нардеп відвідала Лозову та Близнюківський район, де поспілкувалася з усіма бажаючими, а також передала місцевим лікарням ефективні засоби захисту для лікарів та сучасне медичне обладнання, яке буде рятувати життя людей.

Так, у Лозівській лікарні отримали апарат контрольованої гіпотермії для реанімаційного  відділення RYMYDY, мийно-дезінфікуючу машину HOREV 2516A та багаторазові захисні маски. Якісні засоби індивідуального захисту також передали у центр первинної медицини та Близнюківську лікарню. Також Світлична нагадала, що буде чекати людей на особистому прийомі, де продовжить допомагати у вирішенні різноманітних проблем.

picture

Як раніше повідомляли “Коментарі”, принципи регіонального патріотизму близькі багатьом українцям і люди хочуть бачити в регіонах ефективний менеджмент. Про це заявила народний депутат Юлія Світлична, коментуючи можливість створення в Україні так званої партії місцевого самоврядування.

Також ми писали, що Юлія Світлична розповіла про своє бачення проблем української науки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися