У Харківській області видають ноутбуки та планшети: хто може отримати

Школярі Великобурлуцької тергромади отримали планшети та хромбуки

Програму реалізують за сприяння Віце-прем’єр міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, Дитячого фонду ООН UNICEF та Харківської обласної військової адміністрації. Загалом школярі деокупованої Великобурлуцької громади отримали 206 планшетів та 260 хромбуків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

"Уже зовсім скоро школярі розпочнуть новий навчальний рік. Через російське вторгнення, їхні терористичні дії по відношенню до цивільного населення, не всі українські школярі сядуть за парти в школах. Ця техніка дасть змогу дітям продовжувати безперебійно навчатися в дистанційному форматі та підтримувати зв'язок із однокласниками", - зазначив народний депутат України Павло Якименко.

Нагадаємо, за програмою учням Харківщини передбачено видати близько 5000 хромбуків і планшетів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.

У громаді на Харківщині перейменували усі вулиці – активісти невдоволені: "Когось чекають?"

У Слобожанській громаді на Харківщині перейменували усі вулиці, проте активісти організації "Деколонізація. Україна" незадоволені новими назвами топонімів – усі найменування несуть нейтральний характер. Жодного героя сучасної російсько-української війни у назвах вулиць не вшанували.

"Когось чекають? Лише одна назва у одному з селищ на честь Захисників України. Жодного національного діяча, жодного героя сучасної війни", – написали в "Деколонізації. Україна". Повний список перейменованих вулиць можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися