Очільник області повідомив, що зараз відбувається на Харківщині

В ефірі "Єдиних новин" Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині.

На Куп'янському напрямку тривають активні бойові дії. Зараз ворог дуже активно поширює в інформпросторі фейки, що вони нібито захопили на Харківщині якісь території. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Усі ці повідомлення неправдиві. Жодного населеного пункту ЗСУ не втратили. Усі спроби росіян штурмувати наші позиції отримують жорстку відсіч, окупанти несуть відчутні втрати та повертаються на свої попередні позиції", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також додав, що не маючи успіхів на фронті, ворог веде масовані обстріли цивільного населення. Тому евакуація з небезпечних громад триває.

Так, за минулу добу вивезли ще 45 людей, з них 5 дітей та 26 жінок. Усього за період з 9 серпня евакуйована 601 людина, в тому числі 153 дитини. Евакуйованим надають матеріальну та правову допомогу, забезпечують житлом.

"Завершено ліквідацію наслідків обстрілу центру Куп'янська. Наразі тривають роботи над усуненням пошкоджень на лівобережній частині міста. Найближчим часом в місті відновлять електро- та газопостачання", – зауважив голова ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися