На Харківському напрямку стане більше поїздів (розклад)

Укрзалізниця посилює додатковими рейсами найбільш гарячі напрямки.

Найбільш гарячі напрямки посилено додатковими потягами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Харківський напрямок посилять додаткові рейси, які відправляться з Києва 31 серпня під №252 (Київ 13:04, Харків 20:31) та 1 вересня під №274 (Київ 21:57, Харків 05:31). У зворотному напрямку відправлення з Харкова: 31 серпня під №251 (Харків 22:00, Київ 05:00) та 1 вересня під №273 (Харків 13:36, Київ 21:05).

Інші напрямки можна подивитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.

У Харківській області неподалік від кордону відновлять ліцей за 200 мільйонів гривень

Департамент капітального будівництва Харківської ОВА планує укласти угоду на відновлення Старосалтівського ліцею вартістю 193 млн грн з ТОВ “Слобожанська будівельна компанія “Саргон”. Ціна на матеріали та устаткування завищені в рази. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо в результаті аналізу сайту “Prozorro”, інформують "Коментарі. Харків".

Фактично цей тендер продовжує традиції закупівель департаменту капбудівництва щодо відновлення постраждалих будинків в області, коли ціни у кошторисах суттєво завищені. Так було, наприклад, під час замовлення відновлення Ізюмської міськради.

Які переплати планують здійснити під час закупівель будматеріалів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися