Для посилення роботи харківської поліції в місто прибули екіпажі з інших регіонів

Поліція проводить на території Харківщини спеціальні оперативно-профілактичні заходи

На вулиці Харкова на патрулювання виїхали п’ять додаткових екіпажів поліцейських. Досвідчені співробітники із Вінницького, Дніпропетровського, Запорізького, Хмельницького та Черкаського управлінь поліції охорони прибули до Харкова. Про це повідомляють у поліції Харківської області.

Інструктаж спільних нарядів груп реагування провели начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов, керівник місцевого Управління поліції охорони Юрій Лукавенко та начальник Управління технічної охорони Департаменту поліції охорони Віталій Новіков.

"З метою недопущення загострення оперативної обстановки правоохоронці Харківщини постійно проводять оперативно-профілактичні заходи на території міста і області. Сьогодні ми вводимо невелике ноу-хау в роботу нарядів груп затримання поліції охорони. Маємо сподівання, що співпраця в області забезпечить ще швидше реагування на злочини. Мета нововведення – створення безпекового середовища заради спокою харків’ян.", - зазначив Юрій Лукавенко. Підробиць нововведення охоронці не розкривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення поліцією факту жорстокого поводження з тваринами. Жінка у Докучаєвському Харківського району утримувала у квартирі у неналежних умовах понад 15 собак, яких майже не вигулювала та не забезпечувала достатньою кількістю їжі. До відділення поліції надійшла заява про те, що мешканка селища Докучаєвське 1970 р.н. жорстоко поводиться з тваринами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Громадянка рідко вигулювала собак на вулиці, фізичні потреби вони справляли в помешканні, де немає каналізації. За словами очевидців, тварини через вибите вікно квартири, яка розташована на першому поверсі, вистрибували на вулицю та кидалися на людей. Собаки не прищеплені від сказу. Крім того, господарка не забезпечує їх достатньою кількістю їжі та постійний доступ до води За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 23 серпня поліцейські на підставі рішення суду провели слідчі дії у помешканні жінки, звідки вилучили 15 тварин, з яких 2 цуценят. Собаки знаходились у кволому та хворобливому стані. Після проведення огляду тварин передали для подальшого обстеження та лікування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися