У Харкові перевірили двори будинків: що виявили

Перевірка навідалася у два райони Харкова.

Представники Департаменту житлово-комунального господарства, КП "Харківблагоустрій" та КП "Жилкомсервіс" перевірили санітарний стан прибудинкових територій у Слобідському та Холодногірському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Маршрут складався з таких вулиць: проїзд Садовий, пров. Чередниченківський, проспекти Льва Ландау та Петра Григоренка, вулиці Холодногірська, Полтавський Шлях, Іллінська, Волонтерська, Беркоса та Залізнична.

Робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями вже прибирають опале листя, продовжують косити траву та слідкувати за чистотою дворів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають компенсацію у розмірі 6700 гривень: хто може отримати

У Харківській області діють програми підтримки роботодавців, які працевлаштовують вимушених переселенців

Докладно про можливості працевлаштування для ВПО на Харківщині розповіла на брифінгу начальниця управління реалізації політики зайнятості обласного центру зайнятості Інна Прохоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Одна з програм передбачає працевлаштування внутрішньо переміщених людей, які набули статусу безробітних після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Щодо таких працівників роботодавець може подати заяви до Обласної служби зайнятості та отримати компенсації у вигляді 6700 гривень за перші два місяці їх роботи", – розповіла  Інна Прохоренко.

Як можна отримати компенсацію – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися