Працівники "Шляхрембуду" ведуть ремонт трьох вулиць Харкова

Дороги були відновлені у місцях, де їх розрили інженерні служби

Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними служб на вулицях міста.

Тривають роботи з ремонту доріг на вулицях Озерянській, Кандаурова, Оленінській у місцях примикання до вул. Полтавський Шлях. Також комунальники наносять розмітку на вул. Барабашова, пр. Тракторобудівників та вул. Клочківській. 

Сьогодні, 25 серпня, на дорогах міста працюють 175 робітників та 169 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 111 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про капітальне відновлення 17 мостових споруд у Харківській області. З початку повномасштабного військового вторгнення на території Харківської області було зруйновано 27 штучних споруд – мостів, шляхопроводів, мостових переходів. В об‘їзд зруйнованих мостів було оперативно зведено 25 тимчасових переправ, нагадують в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. Але, як наголошують в структурі "Украавтодору", відбудова мостів під час війни вкрай важлива для сталої логістики в регіоні. Зараз 11 підрядними організаціями цілодобово ведуться роботи по капітальному відновленню 17 штучних споруд. Незважаючи на постійні обстріли, роботи не припиняються. З міркувань безпеки локації, де проводяться відновлення, в Службі не вказують. Ще на декількох об‘єктах планується розпочати роботи до кінця року. В межах експлуатаційного утримання ведуться роботи ще на чотирьох мостах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення розмітки на дорогах державного значення у Харківській області . Для забезпечення безпеки руху транспортних засобів та пішоходів у межах населених пунктів підрядні організації оновили розмітку на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Першотравневий – Кегичівка від села Волохів Яр до міста Балаклія. Також на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка у межах міста Харків влаштували асфальтобетонне покриття. На сьогоднішній день проводяться роботи з нанесення дорожньої розмітки та пішохідних переходів. Цим маршрутом користуються понад 15 тисяч автомобілів на добу. На інших ділянках доріг шляховики виконують роботи з експлуатаційного утримання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися