У Харківській області почали видавати дрова

Благодійники передали до громади області 120 кубів дров

Мешканці Прудянського старостату Дергачівської громади отримали 120 метрів кубічних дров до наступного опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської МВА.

Допомога була доставлена людям за сприяння благодійного фонду "ЗА МИРНЕ НЕБО", повідомляють у міській військовій адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають компенсацію у розмірі 6700 гривень: хто може отримати

У Харківській області діють програми підтримки роботодавців, які працевлаштовують вимушених переселенців

Докладно про можливості працевлаштування для ВПО на Харківщині розповіла на брифінгу начальниця управління реалізації політики зайнятості обласного центру зайнятості Інна Прохоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Одна з програм передбачає працевлаштування внутрішньо переміщених людей, які набули статусу безробітних після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Щодо таких працівників роботодавець може подати заяви до Обласної служби зайнятості та отримати компенсації у вигляді 6700 гривень за перші два місяці їх роботи", – розповіла  Інна Прохоренко.

Як можна отримати компенсацію – читайте за посиланням.

Що вчора відбувалося на площі Свободи у Харкові (ФОТО)

Не дивлячись на безпекову ситуацію, харків’яни в незвичний спосіб вирішили привітати містян та гостей міста з Днем Незалежності України та влаштували автопробіг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на місцеві телеграм-канали.

Так, близько дев’ятої вечора на площі Свободи зібралося декілька десятків автівок, які власники прикрасили національними прапорами. Після цього автомобілі проїхали по центральним вулицям міста організованою колоною. Попередньо про автопробіг не повідомлялося у відкритих джерелах, ймовірно, щоб не викликати провокацій та можливих ворожих обстрілів.

Фото події – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися