Стало відомо, які з вулиць Краснограда Харківської області стануть освітленими і коли

На півночі та заході міста масово реконструюють мережі вуличного освітлення

Відповідно до рішення сесії Красноградської міської ради їх вирішено провести в межах вулиць Шевченка, Шиндлера, Короленка, Козацької та провулків Полтавського, Північного у місті Краснограді  по 73 опорам мереж електропостачання Красноградського РВ АТ "Харківобленерго";   вулиць Незалежності,  Київської, Благовіщенської,  Шиндлера, Короленка, Козацької, Зоряної та провулків Благовіщенського, Давидова у місті Краснограді  по 93 опорам мереж електропостачання Красноградського РВ АТ "Харківобленерго";   вулиць Харківської, Хомутовської, Захисників України, Поезії, Мерефянської, Коцюбинського, Бандуристів, Чехова та провулку Харківського   у місті Краснограді  по 80 опорам мереж електропостачання Красноградського РВ АТ "Харківобленерго". Про це повідомляється на сайті Красноградської міської ради.

"Як бачимо, північна та східна частини міста матимуть сучасне вуличне освітлення, що відповідає вимогам європейських стандартів та енергозберігаючих технологій.", - зазначають у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт шести вулиць та містка у Краснограді Харківської області. Сесією міської ради ухвалено чергове  рішення про проведення поточних ремонтів доріг, а саме:  нове дорожнє покриття повинно з’явитися на вулиці Покровській в районі залізничного вокзалу, провулку Музейному. Вперше з часів Незалежності буде відремонтовано вулицю Шумілова, а також пішохідний  місток по вулиці Незламності  в селі Піщанка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міськради. "Ямковий ремонт дорожнього покриття планується провести  по центральним вулицям міста: Харківській та Короленка. Тут будуть задіяні сучасні методи  та технології проведення ремонтних робіт.", - повідомляють також у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися