В Краснограді на Харківщині відремонтують 6 вулиць та місток

Деякі з доріг будуть відремонтовані вперше з часів Незалежності

Сесією міської ради ухвалено чергове  рішення про проведення поточних ремонтів доріг, а саме:  нове дорожнє покриття повинно з’явитися на вулиці Покровській в районі залізничного вокзалу, провулку Музейному. Вперше з часів Незалежності буде відремонтовано вулицю Шумілова, а також пішохідний  місток по вулиці Незламності  в селі Піщанка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міськради.

"Ямковий ремонт дорожнього покриття планується провести  по центральним вулицям міста: Харківській та Короленка. Тут будуть задіяні сучасні методи  та технології проведення ремонтних робіт.", - повідомляють також у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про хід виконання ремонту доріг у Харкові. Жителі Харкова скаржаться на стан доріг у деяких мікрорайонах та звертаються до міської влади з проханнями розв'язати проблему. Журналісти порталу "Коментарі. Харків" з'ясували, які роботи проводяться у Харкові зараз та чи варто чекати капітального ремонту доріг.  Начальник Управління з експлуатації житлового фонду КП "Жилкомсервіс" Василь Буслаєв розповів, що ремонт доріг у місті Харкові звичайно проводиться. Не став винятком і 2023 рік. За його словами, виконуються традиційні для цього періоду року роботи, які проводяться в межах щорічної весняної програми “Зелена Весна” у напрямку благоустрою міста. Щодня працівники дорожніх служб здійснюють очищення всіх доріг та узбіччь, проводять поточний ремонт усіх доріг та проспектів (ямковий ремонт), а також відновлення місць дорожнього покриття після ремонтів комунальних служб міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися