У Харкові в саду Шевченка створюють нові клумби

Озеленювачі створили з квітів кілька клумб у вигляді геометричних фігур з великих сердець

У Харкові в саду Шевченка на алеї зірок висадили нові клумби. Про це повідомила начальник виробничого ділянки СКП "Харківзеленбуд" Юлія Захарченко.

Відзначається, що на алеї зірок фестивалю "Харківський бузок" озеленювачі створили з квітів кілька клумб у вигляді геометричних фігур з великих сердець.

"Ми висадили тут петунії трьох кольорів, тагетис, альтернантеру, портулак, цинерарію. Клумби задекорували різнобарвною тріскою — синьою, жовтою, червоною. Надалі ми приступимо до квіткового оформлення вулиці Сумської. Ми вже почали викопувати тюльпани і продовжувати посадку квітів", — зазначила Юлія Захарченко.

Вона додала, що щодня у саду Шевченка працює велика команда озеленювачів, щоб зробити зону відпочинку ще більш гарною. У зв'язку з цим співробітники підприємства звертаються до городян з проханням дотримуватися порядку у громадських місцях і не ходити по клумбам, не рвати квіти, цінувати працю тих, хто старається для міста, для харків'ян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у харківському Центральному парку культури і відпочинку імені Горького відновили роботу атракціонів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися