В Ізюмі відновлять п'ять багатоповерхівок: адреси та візуалізація

Місцева влада вже замовила проєкти відновлення

Управління житлово-комунального господарства Ізюмської міської ради готується до відновлення кількох багатоповерхівок у місті і замовляє проєктно-кошторисну документацію. У серпні управління визначається з підрядниками для створення проектів відновлення п’яти будинків.Про це повідомляють у Харківському антикорупційному центрі.

Найдорожчий проєкт стосується відновлення багатоквартирного житлового будинку за адресою вулиця Соборна, 39. У даному випадку замовник проводив відкриті торги. Найдешевша пропозиція була у ТОВ “Інжинірингова компанія “Аркон”. Вони готові виробити проєктно-кошторисну документацію за 2,9 млн грн. Відновлення самого будинку попередньо оцінюють у 53 млн грн.

Для відновлення інших будинків угоди уклали з харківським монополістом – ТОВ “Трест-Житлобуд-1” Олександра Харченка. Харківський забудовник має виготовити проєктно-кошторисну документацію на відновлення будинку по вулиці Паромній, 6 за 1,2 млн грн. Відновлення будинку оцінюють у 48,5 млн грн.

picture

739 тис. гривень коштуватиме виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення будинку по вул. Хлібозаводській, 5. Роботи з відбудови оцінюють у 28,5 млн грн.

picture

Крім того, під відбудову потрапляє будинок по вулиці Донець-Захаржевського, 6. Вартість проєктних робіт тут становитиме 533 тис. грн, а відновлення оцінюють у 26,1 млн грн.

picture

Уже 25 серпня управління оприлюднило інформацію про підготовку проєктно-кошторисної документації для відбудови багатоповерхівки по вул. Дементьєва, 8. Вартість проекту – 876 тис. грн., а сума відновлення 36,9 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відбудову чотирьох медзакладів у Харкові. У Харкові буде відновлено дві поліклініки, лікарня та пологовий будинок. Про це після щотижневої розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов. "Узгодили відновлення міського пологового будинку №1 з благодійниками. Ще три лікарні, а саме філію міської дитячої поліклініки №23, дитячу клінічну лікарню №19 та міську поліклініку №10 почали відбудовувати самостійно", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися