Південна залізниця змінює розклад руху приміських поїздів

Зокрема це стосується поїздів та рейкових автобусів, що йдуть з та до станції Гракове та Осинове

Південна залізниця інформує про зміни в розкладі руху приміських поїздів та рейкових автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Південної залізниці. 

У зв’язку з відновленням електрифікації дільниці Занки – Коробочкине – Гракове для покращення обслуговування пасажирів з 28 серпня 2023 року змінений графік руху приміських поїздів.

Так, приміський поїзд № 6605 сполученням Харків-Пасажирський – Осинове з 28 серпня продовжено до станції Гракове, вирушатиме з Харкова о 7.21 та прибуватиме до Гракове о 10.04. Приміський поїзд № 6606 сполученням Гракове – Харків-Пасажирський  відправляється зі станції Гракове о 10.29 та прибуватиме до Харкова о 13.19.

Також для зручності пасажирів забезпечена зручна пересадка на рейкові автобуси № 6607 зі станції Гракове, щоб добратися до Осинове, та № 6604 сполученням Осинове – Гракове, щоб добратися до Харкова.

Крім того, з метою покращення якості обслуговування пасажирів призначений рейковий автобус № 6601 сполученням Занки – Осинове, який вирушає із Занок о 5.26 та прибуває до станції Осинове о 7.48.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поновлення маршрутів "Лозова-Полтава" та "Лозова-Красноград"З завтрашнього дня, 19 серпня, поновлюється рух поїздів "Лозова-Полтава" і "Лозова-Красноград". Маршрут буде обслуговувати капітально відновлений інклюзивний електропоїзд, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці. Поїзд оснащений пандусами для людей з інвалідністю, збільшеними вбиральнями у головних вагонах, місцями для перевезення велосипедів. Крім того, інформаційні вказівники продубльовані шрифтом Брайля, оновлена система інформування, освітлення, встановлено USB-порти для зарядки гаджетів та проведено безліч інших робіт з технічної модернізації електропоїзда. Саме цей склад курсуватиме за маршрутами поїздів №6574/6656 та №6657/6579 між Полтавою, Красноградом та Лозовою. Це вже 32-й подібний потяг, і 21-й запущений з початку повномасштабного вторгнення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися