У Харківській області абоненти залишаться без газу: строки відключення

Газ планують відключити на сім годин.

Два села Чугуївського району тимчасово залишаться без газопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

29 серпня у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на магістральних газопроводах буде припинено газопостачання до споживачів наступних населених пунктів Слобожанської громади Чугуївського району (колишній Зміївський):

- село Нижній Бишкин;

- село Черкаський Бишкин.

Орієнтовний час припинення газопостачання – з 10:00 до 17:00 29 серпня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.

Ковід у Харкові не зник: що відомо про нову хвилю

Серед населення м. Харків продовжує циркулювати штам Оmicron коронавірусу SARS-CoV-2, генетичних ліній XBB.1.5 та ХВВ.1.9.1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

"Коронавірус  SARS-CoV-2, на жаль, нікуди не зник. На сьогодні має місце сезонне зниження його розповсюдження, яке спостерігалось в літні місяці у всі роки епідемії. За даними ВООЗ епідемія COVID-19 у світі продовжується, просто зменшилась її інтенсивність. За останній тиждень у країнах Європейського регіону зареєстровано 16 646 нових випадків. З’явилась інформація щодо появи в США внаслідок мутацій нового штаму SARS-CoV-2", – зазначають в лабораторному центрі.

Що робити, щоб підготувати себе до нової хвилі коронавірусу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися