Канцтовари у Харкові: ціни у магазинах та на ринках міста

Підготовка до школи у Харкові триває.

До початку навчального року харків’яни можуть придбати канцелярські та інші товари для школи у спеціалізованих магазинах канцтоварів, відповідних відділах супермаркетів, на ринках міста та онлайн.

За даними Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку, ціни на продукцію залежать від виробника, об’єму упаковки, якості паперу тощо, інформують "Коментарі. Харків".

Ціни на зошити у середньому становлять від 4 грн (12 аркушів), на прописи ‐ від 9 грн, ручки кулькові ‐ від 6 грн, набори кольорових олівців ‐ від 16 грн (6 шт.), набори фломастерів ‐ від 19 грн (6 шт.), фарби акварельні ‐ від 20 грн (6 кольорів), альбоми для малювання ‐ від 13 грн.

Крім того, зараз в більшості закладів діють акції та знижки на товари для школярів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.

Ковід у Харкові не зник: що відомо про нову хвилю

Серед населення м. Харків продовжує циркулювати штам Оmicron коронавірусу SARS-CoV-2, генетичних ліній XBB.1.5 та ХВВ.1.9.1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

"Коронавірус  SARS-CoV-2, на жаль, нікуди не зник. На сьогодні має місце сезонне зниження його розповсюдження, яке спостерігалось в літні місяці у всі роки епідемії. За даними ВООЗ епідемія COVID-19 у світі продовжується, просто зменшилась її інтенсивність. За останній тиждень у країнах Європейського регіону зареєстровано 16 646 нових випадків. З’явилась інформація щодо появи в США внаслідок мутацій нового штаму SARS-CoV-2", – зазначають в лабораторному центрі.

Що робити, щоб підготувати себе до нової хвилі коронавірусу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися