Яку погоду очікувати харків'янам у п'ятницю

Синоптики прогнозують південно-східний вітер

Завтра, 29 травня, у Харкові та області очікується хмарна погода, дощ, місцями по області значний, гроза. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - східний, 5 - 10 м / с. Температура вночі 12 - 17 °, вдень 21 - 26 °. По місту: дощ. Температура повітря вночі 14 - 16 °, вдень 21 - 23 °.

За даними порталу "Синоптик", у п'ятницю, 29 травня, протягом усього дня небо у Харкові буде вкрите хмарами. Дощ йтиме весь час. Вдень він посилиться, а до вечора ослабне.

picture

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять преподобного Феодора Освященного, який прославився святістю життя і щедрим даром чудотворення. У народі його називали Федір Житник, оскільки 29 травня вважався останнім строком для посіву ярових. Якщо на Федора зацвіла горобина, отже погода буде теплою.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що два харківських університету потрапили у список найкращих вузів світу. При формуванні рейтингу враховувалася репутація університетів в академічному середовищі, цитованість наукових публікацій, співвідношення викладачів і студентів, а також оцінка випускників роботодавцями.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися