Стали відомі подробиці тендеру на 7 млн грн у Лозовій Харківської області

Лозівський міський голова пролив світло на ситуацію з парканом стадіону "Локомотив"

Лозівський міський голова Сергій Зеленський розповів про необхідність виділення коштів на ремонт паркану навколо міського стадіону "Локомотив". Про це Зеленський повідомив в ефірі місцевого телеканалу.

У зверненні Зеленський наголосив, що кошти було заплановано виділити ще у 2020 році, а прохання відремонтувати паркан надходять як від пересічних громадян, так і від військовослужбовців Збройних сил України. За словами міського голови паркан знаходиться в аварійному стані, та може завалитися у будь який день, що унеможливлює безпечні заняття спортом на стадіоні. 

Також Сергій Зеленський додав, що міська влада буде шукати можливості для залучення коштів іноземних інвесторів, які,  за його словами, готові вкладатися у проєкти такого роду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про тендер на 7 млн грн у Лозовій Харківської області. Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради оголосило тендер на 7 млн грн. Управління замовило капітальний ремонт частини огорожі місцевого стадіону “Локомотив”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг системи “ProZorro” Харківським антикорупційним центром.  Аукціон має відбутись 28 серпня. Капітальний ремонт частини огорожі стадіону “Локомотив” передбачає ремонт огорожі загальною довжиною 528,83 погонних метри, висота огорожі – 2,5 м, зокрема: уздовж бульвару Шевченка загальною довжиною – 134,69 м п., від центрального до бокового входу – 87,02 м п., вздовж вул. Олімпійської загальною довжиною – 55,62 м п., вздовж вул. Братів Кучеренків загальною довжиною – 149,56 м п., частина огорожі вздовж  вул. Левадної загальною довжиною – 101,94 м п., улаштування тротуару вздовж  бул. Шевченка загальною площею – 270 м кв.,  улаштування паркувального майданчика перед центральним входом – 100,3 м кв.



Джерело: https://t.me/xlozova/19983
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися