У Харківській області замовили послугу на 7 млн грн: подробиці

Аукціон має відбутись 28 серпня

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради оголосило тендер на 7 млн грн. Управління замовило капітальний ремонт частини огорожі місцевого стадіону “Локомотив”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг системи “ProZorro” Харківським антикорупційним центром. 

Аукціон має відбутись 28 серпня.

Капітальний ремонт частини огорожі стадіону “Локомотив” передбачає ремонт огорожі загальною довжиною 528,83 погонних метри, висота огорожі – 2,5 м, зокрема: 

  • уздовж бульвару Шевченка загальною довжиною – 134,69 м п.,

  • від центрального до бокового входу – 87,02 м п.,

  • вздовж вул. Олімпійської загальною довжиною – 55,62 м п.,

  • вздовж вул. Братів Кучеренків загальною довжиною – 149,56 м п.,

  • частина огорожі вздовж  вул. Левадної загальною довжиною – 101,94 м п.,

  • улаштування тротуару вздовж  бул. Шевченка загальною площею – 270 м кв., 

  • улаштування паркувального майданчика перед центральним входом – 100,3 м кв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на проспекті Петра Григоренка фахівці КП “Харківські теплові мережі” виконують заміну понад 2 км магістралі діаметром 630 мм. 

Начальник Слобідської філії КП “ХТМ” Станіслав Заболоцький розповів, що старий трубопровід був введений в експлуатацію в 1966 році. Відтоді магістраль зносилася, про що сигналізували раптові дефекти - за останні кілька років їх було понад 20. За словами представника компідприємства, загальна протяжність каналу - 1,1 тис. м. Були виконані усі підготовчі роботи, спеціалісти демонтували старі труби. 

Зараз триває монтаж нової магістралі. Начальник філії запевнив, що до початку опалювального сезону нова магістраль буде готова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися