У Харкові відновили дороги на трьох вулицях і одному проспекті

Працівники КП "Шляхрембуд" відновили покриття в місцях розриття інженерними службами

Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на проспекті Перемоги, вулицях Данилевського, Дербентській та Космічній. Про це повідомляється у соціальних мережах Харківської міської ради.

Тривають роботи з нанесення розмітки на вулицях Москалівській, Конторській, Дмитрівській, Великій Панасівській та Отакара Яроша. Сьогодні, 31 серпня, на дорогах міста працюють 180 робітників та 171 одиниця спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 117 куб. м змету та 4 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення покриття на чотирьох вулицях Харкова. Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста на вул. Георгія Тарасенка, пр. Науки, вул. Римарській та вул. Храмова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Також робітники наносять дорожню розмітку на Григорівському шосе, вул. Переможців, вул. Греківській, вул. Біологічній та вул. Чугуївській. Станом на 30 серпня, на дорогах міста працюють 166 одиниць спецтехніки та 170 робітників. За попередню добу було вивезено 121 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт одної з ключових магістралей Харкова. На проспекті Гагаріна вже почали укладати асфальт. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов після розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста. "Орієнтовно всі ремонтні роботи там будуть завершені у вересні. До цього часу встигли повністю замінити камеру колектору, переклавши 600 метрів трубопроводу.", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися