Стало відомо які чотири вулиці відновили у Харкові

Також робітники наносять розмітку ще на п'ятьох автошляхах міста

Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста на вул. Георгія Тарасенка, пр. Науки, вул. Римарській та вул. Храмова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також робітники наносять дорожню розмітку на Григорівському шосе, вул. Переможців, вул. Греківській, вул. Біологічній та вул. Чугуївській.

Станом на 30 серпня, на дорогах міста працюють 166 одиниць спецтехніки та 170 робітників. За попередню добу було вивезено 121 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт одної з ключових магістралей Харкова. На проспекті Гагаріна вже почали укладати асфальт. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов після розширеної наради з керівниками усіх профільних структур міста. "Орієнтовно всі ремонтні роботи там будуть завершені у вересні. До цього часу встигли повністю замінити камеру колектору, переклавши 600 метрів трубопроводу.", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт працівниками "Шляхрембуду" трьох вулиць у Харкові. Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними служб на вулицях міста. Тривають роботи з ремонту доріг на вулицях Озерянській, Кандаурова, Оленінській у місцях примикання до вул. Полтавський Шлях. Також комунальники наносять розмітку на вул. Барабашова, пр. Тракторобудівників та вул. Клочківській. Сьогодні, 25 серпня, на дорогах міста працюють 175 робітників та 169 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 111 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися