У Харківській області тимчасово перекриють рух: як об’їхати

В Ізюмі тимчасово зміниться рух через мостову переправу

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на тимчасовій мостовій переправі через річку Сіверський Донець по вулиці Суходольській (поряд зруйнованого мосту) тимчасово зупиниться рух автомобільного транспорту на ділянці дороги від перехрестя вулиць Суходольської та Європейської до перехрестя вулиць Пам’яті та Харківської. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської МВА.

Дані заходи триватимуть з 06:00 год. 03 вересня 2023 року до 23:00 год. 05 вересня 2023 року.

Легкові транспортні засоби та вантажні транспортні засоби вагою до 10 тон будуть направлятися через вулицю Стадіонну на тимчасову мостову переправу з виїздом на вулицю Пам’яті та вулицю Харківську.

Транспортні засоби вагою більше 10 тон, що рухаються по автомобільній дорозі державного значення М-03 в напрямку міста Слов’янська, будуть перенаправлятися в об’їзд по маршруту: село Оскіл – село Яцьке – село Олександрівка – село Студенок з подальшим виїздом на автомобільну дорогу державного значення М-03.

Транспортні засоби вагою більше 10 тон, що рухаються по автомобільній дорозі державного значення М-03 в напрямку міста Харкова, будуть перенаправлятися в об’їзд по маршруту: автодорога Р-79 з виїздом на автодорогу Р-51 в напрямку міста Харкова. Ізюмська міська військова адміністрація просить водіїв врахувати тимчасові зміни та, по можливості, знизити інтенсивність руху автомобільного транспорту, обираючи інші маршрути пересування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця - м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України.

Як це зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися