На що харків’яни скаржаться більше всього: статистика

На службу «1562» у Харкові надходять тисячі скарг та заявок

Диспетчерська служба "1562" з 29 квітня по 31 серпня 2023 року зареєструвала понад 151,5 тис. звернень громадян. Телефоном надійшло 147,1 тис., а через оновлений портал "1562" - 4,4 тис. повідомлень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Близько 130,8 тис. звернень вже відпрацьовані комунальними службами міста, решта - залишається в роботі.

За вказаний період служби міста оприлюднили 14,1 тис. оголошень про аварійні та планові відключення послуг газо- і електропостачання, гарячого та холодного водопостачання, ліфтового господарства. Інформацію про відключення мешканці можуть отримати самостійно на порталі "1562" у розділі "Оголошення служб" та через чат-бот у "Telegram".

Нагадаємо, що за допомогою порталу "1562" можна проконтролювати виконання робіт. Також з метою підвищення якості обслуговування містян впроваджена служба автоматичних обдзвонів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця - м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України.

Як це зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися