Ряди харківської поліції поповнили 30 працівників

Це випускники спецпризначенців Полку поліції особливого призначення

У Харкові відбувся випуск спецпризначенців Полку поліції особливого призначення. Підрозділ поповнився 30 працівниками, які вже завтра будуть нести службу на вулицях міста. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Упродовж пів року курсанти пройшли навчання з домедичної, тактико-спеціальної та вогневої підготовки, а також удосконалили навички керування автотранспортом. Командир полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області полковник поліції Сергій Щебетун розповів, перед навчанням поліцейські пройшли спеціальний конкурсний відбір для несення служби в підрозділі. 

"Процес навчання проходив пів року. Завтра працівники будуть нести службу на вулицях міста Харкова, - зауважив Сергій Щебетун. - А трохи згодом, як отримують більше досвіду, вони будуть залучені до більш складних завдань, пов'язаних з відсіччю агресії РФ, та виконуватимуть бойові завдання".

Також командир підрозділу висловив слова вдячності керівництву університету та викладачам за те, що в непростих умовах війни змогли організувати якісне навчання майбутніх правоохоронців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про доставку поліцією Харкова корму для тварин у Вовчанськ. Поліція разом з волонтерами доставили до міста Вовчанськ 300 кілограмів сухого корму для тварин. Місто розташоване за кілька кілометрів від лінії фронту, сильно зруйноване внаслідок тривалих артилерійських обстрілів та авіаударів з боку Російської Федерації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Ворожі обстріли району з усіх видів озброєння продовжуються щодня. У місті не працюють ветеринарні установи та зоомагазини, а логістика доставки гуманітарного харчування для чотирилапих вкрай утруднена. Сотні собак і кішок продовжують залишатися без господарів і змушені мешкати у притулках чи волонтерських центрах тимчасового тримання. Помічник начальника з гуманітарних питань В'ячеслав Марков разом із відомим харківським брейк-дансером та волонтером Максимом Тележним доставили до міста Вовчанська близько 300 кілограмів сухого корму для домашніх тварин, переданого благодійною організацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися