Поліція доставила корм для тварин до прифронтового міста на Харківщині

До Вовчанська Чугуївського району привезли 300 кілограмів сухого корму

Поліція разом з волонтерами доставили до міста Вовчанськ 300 кілограмів сухого корму для тварин. Місто розташоване за кілька кілометрів від лінії фронту, сильно зруйноване внаслідок тривалих артилерійських обстрілів та авіаударів з боку Російської Федерації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Ворожі обстріли району з усіх видів озброєння продовжуються щодня. У місті не працюють ветеринарні установи та зоомагазини, а логістика доставки гуманітарного харчування для чотирилапих вкрай утруднена. Сотні собак і кішок продовжують залишатися без господарів і змушені мешкати у притулках чи волонтерських центрах тимчасового тримання.

Помічник начальника з гуманітарних питань В'ячеслав Марков разом із відомим харківським брейк-дансером та волонтером Максимом Тележним доставили до міста Вовчанська близько 300 кілограмів сухого корму для домашніх тварин, переданого благодійною організацією.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцейськими зниклого безвісти хлопчика на Харківщині. Повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика надійшло до лозівського відділення поліції 30 серпня близько 22:00 від матері. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 12:00 син гуляв на вулиці, а потім зник. Про це повідомила поліція Харківської області у своїх соцмережах. Поліцейські обійшли знайомих родини і друзів хлопчика. Близько 23:25 його знайшли у товариша. З батьками та дитиною провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися