У Харкові відкривають небо: куди можна полетіти

Глава міністерства інфраструктури України Владислав Криклій говорить, що 15 червня відкриється міжнародне і внутрішнє авіасполучення

Уряд України готується відновити авіаційні пасажирські перевезення. Зокрема, в Києві літаки злетять у небо 15 червня, в Харкові - на день пізніше, інформує місцевий аеропорт.

Як заявив глава міністерства інфраструктури України Владислав Криклій, 15 червня відкриється міжнародне і внутрішнє авіасполучення. В першу чергу, відновлять рейси, які популярні серед туристів.

"Це те, на що всі чекають: Туреччина, Греція, Кіпр. В Європі – Монте-Негро, Хорватія. Більш точні дані протягом тижня озвучимо. Ще Грузія", - зазначив Криклій.

З Харкова поки можна буде полетіти тільки в Київ, проте незабаром в розкладі додасться рейсів. До речі, польоти в Італію та Іспанію зі зрозумілих причин поки не поспішають відновлювати.

Як повідомляв портал "Коментарі", посол України в Австрії Олександр Щерба заявив про те, що наша країна скоро відновить авіасполучення з цією європейською країною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися