У Харкові за тиждень вивезли 36 тисяч кубометрів сміття

За перший тиждень вересня комунальники вивезли близько 36 тис. куб. м відходів

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" з 31 серпня по 6 вересня вивезло близько 36 тис. куб. м побутових відходів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема було вивезено 29,2 тис. куб. м твердих побутових відходів та 6,6 тис. куб. м великогабаритних відходів.

За словами директора КП "КВПВ" Олексія Артикуленка, також протягом минулого тижня комунальники продовжили профілактичну роботу зі зменшення випадків неправильного паркування на вулицях міста та утворення сміттєзвалищ у заборонених місцях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про продовження ремонту проспекту Гагаріна у Харкові. Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриття інженерними службами міста. Тривають підготовчі роботи з асфальтування ділянки на проспекті Гагаріна, на місці ремонту каналізаційного колектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради. Також комунальники нанесли  розмітку на вулицях Сумській та Університетській, Павлівській площі, Бурсацькому узвозі, у провулку Спартаківському та інших. Станом на 7 вересня на дорогах міста працюють 173 робітники та 186 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 109 куб. м змету та 4 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт доріг в Красноградському районі на Харківщині. Сесією міської ради ухвалено чергове  рішення про проведення поточних ремонтів доріг, а саме:  нове дорожнє покриття повинно з’явитися на вулиці Покровській в районі залізничного вокзалу, провулку Музейному. Вперше з часів Незалежності буде відремонтовано вулицю Шумілова, а також пішохідний  місток по вулиці Незламності  в селі Піщанка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міськради. "Ямковий ремонт дорожнього покриття планується провести  по центральним вулицям міста: Харківській та Короленка. Тут будуть задіяні сучасні методи  та технології проведення ремонтних робіт.", - повідомляють також у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися